Loading

Over ons

Uw Betrouwbare Partner in Mobiliteit!

Autobedrijf Markos, opgericht in 2008, is een familiebedrijf dat wordt gerund door een vader en zoon team met een gedeelde passie voor auto's en een diepgewortelde toewijding aan het leveren van uitstekende service aan hun klanten. Gelegen in Rotterdam, heeft Autobedrijf Markos zich gevestigd als een vertrouwde naam in de regio Spaanse Polder als een allround reparatiebedrijf voor zowel personenauto's als bedrijfsauto's van alle merken.

Met een team van ervaren monteurs biedt Autobedrijf Markos een uitgebreid scala aan diensten, variërend van routineonderhoud en reparaties tot complexe technische problemen. Door voortdurende training en bijscholing blijft het team up-to-date met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de auto-industrie, wat resulteert in hoogwaardige en betrouwbare diensten voor elke klant.

Wat Autobedrijf Markos onderscheidt, is onze persoonlijke benadering van elke klant. Als een familiebedrijf hechten we waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en het begrijpen van de unieke behoeften en wensen van elke individuele klant. Door open communicatie en transparantie streven wij ernaar om de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij het budget en de verwachtingen van hun klanten.

Ons missie

Navigeren met passie, precisie en zorg. Bij Autobedrijf Markos is onze missie om elke klant te voorzien van hoogwaardige service, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Wij streven ernaar om betrouwbare mobiliteitsoplossingen te bieden, van onderhoud en reparaties tot APK-keuringen

Ons doel

Ons doel is om een langdurige relatie op te bouwen met elke klant door te luisteren, te begrijpen en te voldoen aan hun unieke behoeften, terwijl we streven naar voortdurende verbetering en groei in alles wat we doen. Bij Autobedrijf Markos kunt u met vertrouwen de weg op gaan, wetende dat uw voertuig in goede handen is."